Het einddoel. IJsselstein
13 juli 2025
We zijn weer thuisđȘ en we doen nog even een verslag van de laatste dagen.
We waren gebleven met ons verhaal in Riquewihr.
Nou Riquewihr is een ontzettend leuke plaats.
Het was alsof je zo in een Anton Pieck decor stapte,  echt heel leuk. En toen we zaten te lunchen kwam er een Venetiaanse Parade langs  ons tafeltje lopen. Zie onze video
Geweldig.
Ook hebben we nog een kerstwinkel bezocht waar je niet wist waar je moest kijken, zo vol stond het daar.
De volgende dag zijn we gaan fietsen naar Beblemheim, Â Mittelwihr, en Bennwihr
en een heleboel wijnvelden met de nodige stijgingen en weer over Riquewihr terug waar we een Flamkuchen
hebben gegeten. Â Toen weer terug naar de camping. We waren lichtelijk uitgeput.Â
Maandag 7 juli zijn we van de camping  in Riquewihr naar camping Walsheim in Gersheim Duitsland  gereden.
Was niet onze leukste camping en de ontvangst was matig. Ongezellige camping. We hebben âs avonds patat met braadworst besteld want het restaurant zou om 20:00 uur sluiten maar als het rustig was sloten ze misschien wel eerder. Overlegd tot hoe laat we dan konden af halen en dat was tot 19:45 uur. Dan zou de beheerder het wel komen brengen, want het was toch rustig !!!???
Volgende ochtend (dinsdag 8 juli) met gierende banden weer vertrokken.
Nu richting Luxemburg naar Castle Camp Vianden. We reden in eerste instantie verkeerd en belanden midden in het stadje. Weer omgekeerd en gauw eruit. En de camping was snel gevonden. Keurige camping op 20 minuten lopen van het stadje Vianden. We hebben helaas geen tijd in Vianden doorgebracht.
Jammer. Misschien een volgende keer.
 âs Avonds zelfgemaakte macaroni/tonijn salade gegeten.
Op woensdag 9 juli zijn we naar Weiswampach gereden.
We konden daar shag kopen om de longen van Jan te asfalteren.
En ja als dit op een goedkopere manier kan, dan moet je langs Luxemburg.
De rest van de terugreis was saai want BelgiĂ« is vervelend om te rijden en Nederland blinkt ook niet uit met natuurschoon als je de A2 via Maastricht Nederland weer binnenrijd. Dit in tegenstelling tot Luxemburg. Want wat is het mooi daar. Zeker iets om terug te komen.Â
Om 14:15 uur reden we het parkeerterrein van v. d. Valk in Vianen  op.
We hebben daar geluncht als afsluiting en om  vier uur waren we thuis en begon het uitladen.
Compleet gesloopt hebben we voor 70% de camper leeggehaald.
Vrijdag gaat de camper naar het was/poetsbedrijf in Zeist zodat Eric en Joke hun eigendom weer piekfijn terugkrijgen.Â
We vonden het leuk om jullie op de hoogte te houden van onze reis en hopen dat jullie genoten hebben. Vele van jullie hebben gereageerd en zij die niet gereageerd hebben,  we hopen dat jullie ons wel hebben kunnen volgen en dat er niets met de verbinding was. Dat zou erg jammer zijnÂ
De allerliefste groeten van ons en we hopen gauw met jullie af te spreken na zoân lange tijd.Â
Jan en LilianÂ

Jullie hebben echt genoten
Nu even rustig op adem komen bedankt voor dit geweldige reisverslag
Hier hartelijke dank voor
Gelukkig weer gezond en uitgerust?? thuis gekomen, alwaar het gewone leven weer begint
;)
Een mooie en leuke vakantie hebben jullie gehad
En goed dat jullie weer veilig thuis zijn
We spreken gauw een keertje af
Jullie hebben een hele mooie en leuke vakantie gehad
Goed dat jullie weer veilig thuis zijn
We spreken gauw een keertje af